Loopbaankeuzes

Vaak richt ik mijn posts op degene die niet meer helemaal lekker op hun werkplek zitten. Heel actueel in de huidige tijd, maar er zijn natuurlijk ook veel mensen die gewoon de mooiste baan van de wereld hebben. En helemaal op hun plek zitten. Het maken van loopbaankeuzes lijkt daarmee totaal niet aan de orde. Dat is top, houden zo! Maar daarmee komen bij mij de volgende vragen: hoe blijft het in de komende jaren de leukste baan van de wereld? Wat kun jij daarin zelf doen? Wat heb je nodig vanuit je werkgever? Hoe zorg je ervoor dat je persoonlijke ontwikkeling in lijn blijft met de richting die je werkgever ingaat (en de verwachtingen die hierbij horen)?

Het is belangrijk om in de snel veranderende arbeidsmarkt bewust te zijn en blijven van jouw positie!

Hoe pak je dit aan? Blijf je zelf in de lead of volg je jouw werkgever? Wat zijn momenten die van invloed (kunnen) zijn op jouw beleving van deze droombaan. Welke kansen of mogelijkheden zijn er nog meer? Welke loopbaankeuzes zijn er al eerder op je pad gekomen? En hoe ben je hiermee omgegaan?

De ene keer ben je meer bewust van het maken van keuzes, andere periodes juist wat minder. Af en toe een keer de boel opschudden kan nooit kwaad! Sterker nog, het houd je alert en het zal het goede gevoel van de richting die je ingaat juist nog meer versterken. Met daarnaast misschien nog wel de toevoeging van extra impulsen. Vanuit jouw intrinsieke motivatie, ga je componenten toevoegen.

Als je een keer over jouw loopbaankeuzes van gedachten wilt wisselen, neem dan contact op!

Loopbaankeuzes