Over Rutger

.

Rutger van der Sandt, geboren in 1975, heeft 17 jaar ervaring als adviseur op het vlak van personeelsbeleid, persoonlijke coaching & begeleiding van professionals bij loopbaanvraagstukken.

Sinds 2018 is hij ook actief als teamcoach. Het maximale halen uit individuele medewerkers kan niet los gezien worden van het team waarin zij actief zijn. Door hier proactief mee aan de slag te gaan, worden hele mooie resultaten behaald.

Hij heeft veel ervaring o.a. opgedaan bij meerdere MKB-bedrijven en daarnaast bij een aantal grote zakelijke dienstverleners, waarbinnen hij de ruimte kreeg om zich in de breedte van het vak te ontwikkelen.

Rutger is sinds 2011 als zelfstandig ondernemer actief als coach en HR Adviseur. Als coach krijgt hij voornamelijk te maken met teamontwikkeling,  loopbaanadvies – & persoonlijke ontwikkeling. Het is een grote meerwaarde dat hij als coach ook actief is als HR Adviseur met de ervaring en kennis van o.a. ontslagzaken, ziekteverzuim en de ontwikkeling van medewerkers binnen bedrijven. Ook in het coachen van management (sparringpartner) bij de uitvoering van personeelsbeleid en in de gespreksvoering die hierbij hoort, heeft Rutger ruime ervaring.

Sinds 1 januari 2019 is Rutger actief op de locatie, Kofferen 23 te Sint-Oedenrode. Hier richt hij zich met name op persoonlijke ontwikkeling en individuele loopbaanbegeleiding. Deze begeleiding richt zich zowel op individuele sessies als op (thema-)workshops voor groepen / ondernemingen. Natuurlijk zijn afspraken op andere locaties, in overleg, altijd mogelijk.