Loopbaan & persoonlijke ontwikkeling

Loopbaanadvies

Kost jouw werk je meer energie dan het oplevert? Wil je nu écht in beweging komen, maar vind je het lastig om de richting te bepalen? En weet je daarnaast niet hoe je dit aan moet pakken?

Een onzekere periode, waarin een loopbaantraject de oplossing is voor jou! Op korte termijn meer duidelijkheid, minder onzekerheid en meer energie voor jouw persoonlijke zoektocht.

Een loopbaantraject biedt ondersteuning bij o.a. onderstaande vragen:

  • Mijn huidige baan past niet meer bij me, maar wat dan wel?
  • Hoe vind ik die nieuwe droombaan?
  • Welke rol past bij me en bij mijn talenten?
  • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
  • Ik ben op zoek naar een nieuwe baan, hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Bij aanvang van het coachingstraject kijken we samen naar de meest juiste formulering van uw coachvraag en doelstelling.

Tijdens het traject bied ik begeleiding in het herkennen, formuleren en bereiken van concrete doelstellingen (aan de hand van uw coachvraag). Hiervoor stel ik veel vragen, vragen die ervoor zorgen dat u op een andere manier over uw persoonlijke uitdagingen gaat nadenken. Alleen met goede vragen vindt u goede en passende oplossingen. Ik houd u een spiegel voor, geef feedback en probeer u te stimuleren.

Daarnaast biedt Sandt Coaching ook professionele ondersteuning bij het benaderen van de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan het in kaart brengen van mogelijke nieuwe werkgevers, het opstellen van een CV, het schrijven van een sollicitatiebrief, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, etc.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een open en eerlijke communicatie, respect en resultaatgerichtheid.

Heeft u interesse in een coachings-/loopbaantraject en wilt u een gratis kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kom nu in beweging!

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke coaching is de begeleiding om jouw persoonlijk functioneren te verbeteren of om je verder te ontwikkelen.  Bijvoorbeeld wanneer je vanuit een uitvoerende rol bent doorgegroeid naar een aansturende / management rol.

Het doel van de coaching is het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, om jouw potentie en talent ten volle te ontplooien.

Voorbeelden van coachvragen zijn:

  • Hoe ontwikkel ik mij (of bepaalde competenties) verder?
  • Hoe kan ik met meer overtuiging communiceren/presenteren?
  • Hoe kan ik het beste omgaan met stress?
  • Hoe bewaak ik mijn grenzen?
  • Ik durf soms mijn mening niet te geven, maar wil dat wel.

Persoonlijke coaching is zinvol als eenmaal verworven inzichten en gedragspatronen jou niet meer verder helpen en je merkt dat je daarmee in hetzelfde cirkeltje blijft draaien.

Klik voor een overzicht van een aantal gebruikte coachingsmodellen en instrumenten hier.

“Soms ben je succesvol, de andere keer leer je”

Weergave kantoor Sandt Coaching
Kantoor Kofferen 23, Sint-Oedenrode